Woensdag 25 september ’13 werd het nieuwe gebouw van FZO-VL plechtig geopend. Dit in het bijzijn van burgemeester Daniël Termont, partijvoorzitters, de consul van Soedan en Turkije, ereconsul van Tunesië, gemeente- en ocmw-raadsleden, vertegenwoordigers van verschillende verenigingen en buurtbewoners.

Het afgelopen jaar is er keihard gewerkt bij FZO-VL. Veel inspanning van al onze vrijwilligers en bouwpartners hebben een prachtig gebouw opgeleverd. Hier zijn we dan ook hartstikke trots op! 

De inhuldiging van het nieuwe gebouw aan de Dampoortstraat werd ingezet met enkele speeches.

Na een welkomstwoord door onze coördinator Ridvan Can kreeg onze voorzitter Ceylan Kara het woord.

Daarna was de eer aan onze burgemeester Daniël Termont. Hij benadrukte het belang van de middenveldorganisaties, zoals FZO-VL:  “Kennisuitwisseling en samenwerking moeten bijdragen aan een welvarende en vruchtbare toekomst voor onze stad”.

Het plechtige gedeelte van de avond werd beëindigd met het doorknippen van de ceremonielint door onze voltallige raad van bestuur en burgemeester Daniël Termont.

Nadien gingen wij over tot de receptie die werd bijgewoond door 120-tal uitgenodigden. Tijdens de receptie konden de aanwezigen in een gezellige sfeer genieten van een glaasje en lekkere hapjes.

De aanwezigen kregen door ons bestuur en medewerkers met heel veel trots een rondleiding in onze nieuwe lokalen.