Maya Sapera Dance Company nodigt iedereen van harte uit op haar dansvoorstelling.

Maya Sapera Dance Company combineert dans en live muziek tot een bruisende en meeslepende voorstelling. Laat je meevoeren naar het verre India, waar dromen werkelijkheid worden en fantasieën tot leven komen.
Agni is een spectaculaire show met elementen uit het traditionele en moderne India. Het wordt een act met een kleurrijke mix van levendige bollywoodsongs, wervelende zigeunerdansen, prachtige melodieën en indrukwekkende choreografieën, gebracht met live Indische muziek en zang. De artistieke vormgeving en de oogverblindende kostuums voeren je mee naar de wonderlijke wereld van de sprookjes van duizend-en-één-nacht.
Met een waaier aan dansstijlen brengt Agni het verhaal van de verschillende culturen die India rijk is. Van klassiek tot modern, van Tamil Nadu tot Rajasthan. Maya Sapera interpreteert bollywood choreografieën en klassieke tempeldansen op zowel authentieke als eigenwijze manier, met respect voor de eigenheid van de Indische cultuur.
Agni is een creatie van de Maya Sapera Dance Company. Maya Sapera was de eerste in België om dansstijlen als bollywood en Indische zigeunerdans op professioneel niveau te dansen en te onderwijzen. Met haar dans- en muziekgroep Gori Ka Dance Orchestra toert ze in binnen- en buitenland om de Indische dans en cultuur te promoten.

De mini –tornee gaat in november van start.

- zaterdag 12 november, Cultuurcentrum De Kern in Wilrijk
- zondag 11 december, Cultuurcentrum Brugge
- zondag 22 januari, Vooruit in Gent
- zaterdag 11 februari, De Centrale in Gent

Datum: 
Sunday, 11 December, 2011 - 15:00 to Saturday, 11 February, 2012 - 20:00
Affiche: