Les Meufs vzw (lidorganisatie van FZO-VL) werd opgericht in 2007 en heeft als doel om vrouwen met verschillende achtergronden en uit verschillende sociale lagen met elkaar kennis te laten maken. Les Meufs vzw is een socio-culturele vereniging die zich naar vrouwen, maar vooral naar moeders richt. De vereniging benadrukt het multiculturele aspect in onze samenleving en wil zijn steentje bijdragen door een ontmoetingsplaats te creëren waar integratie, participatie en emancipatie van vrouwen centraal staan.

Les Meufs?
Les Meufs vzw is een actieve vereniging die haar leden met tal van culturele activiteiten verwent. Maar de vereniging maakt ook tijd vrij voor debatten en actuele thema’s.

Vanaf mei:
Elke zondag zal Les Meufs vzw hun openlucht theesalon en ontmoetingsplek inrichten in een minibus op DOK, voor een periode van 5 maanden. Zoals gewoonlijk maken ze oriëntaalse thee, koffie en ook gebak (gevulde briwats, Arabische pannenkoeken,…). Les Meufs zal elke eerste zondag van de maand een warme, multiculturele maaltijd klaarmaken. Geïnteresseerden kunnen reserveren via les.meufs@hotmail.com of op de Facebookpagina van Les Meufs vzw. Het menu en de prijs zal 3 weken op voorhand worden bekendgemaakt.

Les Meufs vzw kijkt er naar uit om u te ontmoeten!